dimecres, 28 de desembre del 2011

CONCLUSIONS DE COED

Desprès d'un semestre de fer aquesta assignatura, penso que ha estat molt positiu tot el que hem fet. M'ha ajudat  a complementar els meus aprenentatges, a superar timideses, inseguretats...
La comunicació és una via d'expressió fonamental pels que volem ser mestres en un futur. És molt important entendre bé els missatges i saber-los transmetre. Les estratègies i les tècniques treballades en aquestes classes, han ajudat a que millori,a nivell personal, aquests aspectes comunicatius. El  fet de saver interpretar un anunci, les xerrades de gent experta en comunicació...ens donen una visió diferent  de la comunicació. Com millor ens expresem tant a nivell oral com escrit, el nostre missatge serà més entenedor per la persona o persones que ho estan rebent.
El fet de posar algunes de les activitats, en el blog, permet tenir recollides, de manera organitzada feines que ens poden servir de consulta o estudi, en el moment que ho necessitem i també si una altra persona vol consultar el nostre blog pot fer-ho de manera còmode i lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada