dissabte, 31 de desembre del 2011

CONCLUSIONS GITIC

Per tancar aquest apartat, m'agradaria explicar que han suposat aquestes sessions de GITIC. En primer lloc vull dir que no tinc grans habilitats informàtiques. Però malgrat aixó m'esforço per apendre i superar les dificultats. 
Tot els recursos que se m'han facilitat al llarg de les classes, han estat profitosos i poden ser-ho també en un futur. La informatica és un mitja de comunicació que està a l'abast quasi bé de tothom i això permet una comunicació més ràpida i una recerca d'informació molt eficaç, la majoria de les vegades. De cara al ensenyament amb nens, trobu que actualment ja és una cosa imprescindible. Tots els professors han d'estar preparats a nivell informàtic, ja que a les escoles, el format digital és la manera més moderna de treballar i ha la que es te tendencia a anar.
Nosaltres com a futurs educadors, tenim que dominar aquestes eines per poder ensenyar i facilitar l'aprenetatge dels nostres futurs alumnes. 
Probablement la generació de nens que pugen ara, com que ja han nascut amb aquestes tecnologies, no tindran les dificultats que poden tenir els mestres actuals o els que ens estem preparan per ser professors.
En general, puc dir, que aquestes classes han estat molt útils i positives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada